Servicii Clienti

Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate prin curier rapid, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la procesarea comenzii, in functie de locatia trimiterii coletului.
Comenzile facute dupa ora 15:00 vor fi prelucrate in urmatoarea zi lucratoare. Comenzile efectuate vineri pana la ora 15:00 vor fi livrate luni.

Plata produselor

www.zebras.ro foloseste metoda de plata ramburs.
La primirea produsului comandat, cumparatorul va achita valoarea produsului si costul transportului.

Costul transportului

Costul transportului este de 15 RON pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Cargus. Pentru o comanda de minim 190 de RON cumparatorul este scutit de a achita costul transportului, daca livrarea se face in aria de acoperire a Cargus.

Alegerea marimii produselor

Marimea produselor afisate pe site, sunt cele care apar pe eticheta acestora. In ceea ce priveste alegerea marimii produselor,va puteti alege marimea cea mai potrivita cu ajutorul ghidului nostru de masuri .In cadrul site- ului va prezentam tabele cu masuri ale diferitelor marci.

Returnarea produselor comandate

Produsele din categoria”lenjerie intima ” NU POT FI RETURNATE din motive evidente.  Astfel va putem asigura, despre faptul ca,nu veti cumpara un produs deja probat de altcineva !!!

Celelalte produse comandate pot fi returnate. Termenul pentru returnarea unui produs este de 10 zile lucratoare de la data livrarii. Pentru a putea returna un produs comandat, acesta trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie trimis inapoi cu etichetele originale si in ambalajul in care a fost livrat initial. Costul transportului de returnare a produsului este suportat de catre cumparator. Se accepta returnarea prin orice firma de curierat, dar nu se accepta prin Posta.
Produsele aflate la reducere de pret nu pot fi returnate. Exista doua modalitati de returnare a produselor:
1. Puteti sa va schimbati produsul comandat cu un alt produs de pe site. In cazul in care produsul nou ales are o valoare mai mare, o sa achitati diferenta la primirea produsului. Daca valoarea e mai mica, diferenta de bani nu poate fi returnata.

2. Daca nu optati pentru schimbarea produsului cu un alt produs, atunci vi se vor trimite banii inapoi prin transfer bancar, in contul indicat de catre cumparator. Banii vor fi transferati in termen de maxim 10 zile lucratoare de la solicitarea acestuia.

Produsele aflate la reducere nu se pot schimba!
In situatia in care, cumparatorul constata ca produsul livrat are anumite defectiuni, produsul poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii acestuia. Toate costurile de transport, in acest caz vor fi suportate de catre www.zebras.ro

Confidentialitatea datelor

Zebras.ro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32970.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ZEBRAS TREND SRL,administratorul www.zebras.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: operarea si livrarea produselor comandate de Dvs.; si pentru servicii de publicitate, marketing.

Zebras.ro poate utiliza datele personale ale clientilor sai cu scopul de a le informa despre ofertele valabile pe site prin trimiterea de mesaje prin newsletter sau trimiterea mesajelor speciale.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Zebras.ro nu raspunde de eventualele erori de securitate provocate de serverul care gazduieste site-ul sau a actiunilor unor terte persoane.

Date de contact

SC ZEBRAS TREND SRL
Sediu social: Zalau, Salaj
CUI: RO32976572
J31/ 130/ 2014
E- mail: info@zebras.ro
TEL: 0743 865 523
fashion