Genți Damă Negre

In ultimii ani gentile dama au ocupat un loc foarte important in lumea fashion. Exista diferite culori de genti dama si exista genti dama negre! Geanta neagra si acum este cea mai cautata geanta dama! O geanta neagra va ramane mereu o geanta formala, misterioasa, eleganta, clasica. Negrul este o non- culoare, deci o geanta dama neagra este foarte usor de asortat la diferite culori, diferite stiluri de tinute.O geanta neagra este foarte versatila.

Nu exista femeie care sa nu aiba cel pution o geanta neagra! Totusi intotdeuna inca ne mai lipseste o geanta de mana neagra! Geanta este accesoriul care completeaza o tinuta, iar o geanta neagra aduce in armonie vestimentatia noastra.

In domeniul office, potrivit codului vestimentar, nu se poarta tinute si accesorii de culori tipatoare. O geanta piele naturala neagra este alegerea potrivita pentru o geanta office.

Femeile care iubesc stilul casual, aleg o geanta casual neagra. Stilul casual este adoptata de catre femeile care au multe activitati zilnice, de aceea o geanta neagra este potrivita pe toata durata zilei la tinute diferite.

Nimic nu poate pune in valoare o tinuta eleganta mai bine decat o geanta neagra din piele lacuita. Optati pentru o geanta neagra din piele lacuita pentru o tinuta office. La o tinuta eleganta o poseta neagra lacuita poate face minuni!

Sunt la moda gentile cu bareta lanturi, gentile cu aplicatii metalice, gentile cu franjuri, gentile cu tinte. La aceste modele alegerea potrivita este geanta de culoarea neagra.

Gentile dama negre vor ramane mereu in tendintele modei. Fie din piele naturala, piele ecologica, din material textil, genti mici sau mari, gentile negre vor ocupa un loc important in topul celor mai purtate genti dama.

Pentru a va decide ce model de geanta neagra va reprezinta, alegeti magazinul online zebras.ro cu genti dama din piele naturala si piele ecologica.