Acasa » Sfaturi, Articole, Blog ... » Portofele dama piele naturala si piele ecologica

Portofele dama piele naturala si piele ecologica

In categoria de accesorii dama intra bijuteriile, gentile dama si portofelele dama. Dintre aceste trei categorii gentile dama si portofelele dama sunt cele mai importante. Ambele sunt si accesorii dar si articole practice fara de care o femeie nu poate iesi din casa.

Gentile dama sunt articolul fashion care au functia de baza de a depozita lucrurile personale al femeilor: prima pe lista ar fi portofelul. Intr-o geanta dama se ascund multe, dar un portofel cu siguranta se regaseste.

Portmoneul dama pe langa faptul de a fi un accesoriu, are functia de baza de a depozita banii, cardurile unei femei. Portmoneul ofera siguranta de a depozita banii.

Este important ca portofelele dama sa fie cat mai bine compartimentate: sa aiba mai multe buzunare in interior, cu fermoar si fara fermoar; sa aiba buzunar special pentru monede si cat mai multe locuri pentru depozitarea cardurilor. Din ce in ce mai multe magazine ofera un card de fidelitate, de aceea e bines a putem organiza aceste carduri in portmoneul nostrum personal.

In functie de dimensiunea acestora putem gasi portofele de dimensiuni mici care incap in gentili mini care momentan se afla la moda. Cele mai cautate portofele sunt cele de dimensiuni medii, acestea sunt portofelele clasice de dama.

In functie de material putem opta pentru portofele dama din piele naturala sau piele ecologica. Intr- adevar portofele trebuie sa fie din material de calitate, deoarece pe parcursul unei zilei de mai multe ori o luam in mana, o scoatem din geanta! Din acest motiv portofelele din piele naturala sunt cele mai cautate. Acestea datorita materialului sunt foarte rezistente, nu isi pierd forma si nu se uzeaza. Totusi si portofelele din piele ecologica pot fi la fel de rezistente, deoarece mai nou materialele de piele ecologica de calitate imita foarte bine pielea naturala.

Portofelele dama sunt un articol care se potrivesc foarte bine unei femei cu orice ocazie. Fie vorba de onomastica, ziua femeii, ziua de nume, etc… un portofel primit in cadou nu dag res niciodata!

Daca sunteti in cautarea de portofele dama din piele naturala sau piele ecologica, va recomandam modelele disponibile din magazinul nostru online de dama.