Servicii Clienti

Livrarea produselor

Produsele comandate vor fi livrate prin curier rapid. Comenzile se trimit în ziua urmatoare lucratoare a inregistrarii comenzii, urmand sa fie livrate in cel mult 48 de ore de la trimiterea coletului.
Detalii suplimentare privind termenul de livrare, numarul notei de transport sau alte informatii, vor fi trimise prin e- mail la finalizarea comenzii.

Plata produselor

www.zebras.ro foloseste metoda de plata ramburs.

La primirea produsului comandat, cumparatorul va achita valoarea produsului si costul transportului.

Costul transportului

Costul transportului este de 19 RON pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Cargus. Pentru o comanda de minim 190 de RON cumparatorul este scutit de a achita costul transportului, daca livrarea se face in aria de acoperire a Cargus.

Alegerea marimii produselor

Marimea produselor afisate pe site, sunt cele care apar pe eticheta acestora. In ceea ce priveste alegerea marimii produselor,va puteti alege marimea cea mai potrivita cu ajutorul ghidului nostru de masuri .In cadrul site- ului va prezentam tabele cu masuri ale diferitelor marci.

Returnarea produselor comandate

Produsele din categoria”lenjerie intima ” NU POT FI RETURNATE din motive evidente.  Astfel va putem asigura, despre faptul ca,nu veti cumpara un produs deja probat de altcineva !!!

Celelalte produse comandate pot fi returnate. Termenul pentru returnarea unui produs este de 14 de zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014 .

Pentru a putea returna un produs comandat, acesta trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie trimis inapoi cu etichetele originale si in ambalajul in care a fost livrat initial. Costul transportului de returnare a produsului este suportat de catre cumparator. Se accepta returnarea prin orice firma de curierat, dar nu se accepta prin Posta. Produsele se returneaza la adresa: SC ZEBRAS TREND SRL, Salaj, Zalau, Str.Gen. Dragalina, Nr.11, Tel: 0745 452 950.

In cazul in care produsul returnat nu se trimite in ambalajul original, sau se constata ca a fost purtata sau modificata, sau nu s-au respectat conditiile de returnare; produsul se trimite inapoi la cumparator. In acest caz toate costurile de transport vor fi suportate de catre client.

Exista doua modalitati de returnare a produselor:
1. Puteti sa va schimbati produsul comandat cu un alt produs de pe site. In cazul in care produsul nou ales are o valoare mai mare, o sa achitati diferenta la primirea produsului. Daca valoarea e mai mica, diferenta de bani nu poate fi returnata.

2. Daca nu optati pentru schimbarea produsului cu un alt produs, atunci vi se vor trimite banii inapoi prin transfer bancar, in contul indicat de catre cumparator. Banii vor fi transferati in termen de maxim 10 zile lucratoare de la solicitarea acestuia. Taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre d-voastra, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat prin care s-a trimis coletul.
In situatia in care, cumparatorul constata ca produsul livrat are anumite defectiuni, produsul poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii acestuia. Toate costurile de transport, in acest caz vor fi suportate de catre www.zebras.ro

Confidentialitatea datelor

Zebras.ro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32970.
NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Ca urmare a interesului tau de a cumpara produse de pe site-ul nostru, suntem pusi in situatia de a iti cere informatii despre tine. Scopul Politicii noastre de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. trebuie sa stii in primul rand ca nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Nu oferim informatii unor alte parti fara acordul tau prealabil. Depunem toate eforturile ca sa stocam in siguranta datele tale personale si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Nu luam decizii automate, inclusiv crearea de profiluri cu impact semnificativ asupra ta.
CINE SUNTEM NOI?

www.zebras.ro este denumirea comerciala a prezentului site care apartine Societatii SC ZEBRAS TREND SRL, persoana juridica cu sediul in Zalau , Salaj, Str. General Dragalina nr. 11,D22 ,AP.5 inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J31/130/2014, avand CUI RO 322976572.
Potrivit legislatiei, compania noastra este operator de date cu caracter personal. Din acest motiv am incercat sa ne organizam astfel incat datele tale sa fie prelucrate in siguranta si am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.

Tu esti clientul nostru !

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica, beneficiara a produselor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, esti o „persoana vizata”. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi si tine, persoana vizata.

Ce ne angajam sa facem

Protectia informatiilor tale personale este o problema importanta pe care o tratam cu seriozitate si in conformitate cu legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016 siurmarim sa punem in practica in special, urmatoarele principii:

1. Legalitate, echitate si transparenta

Prelucram datele tale legal si corect si numnai acele date care ne sunt strict necesare pentru a iti putea onora comanda lansata pe site-ul nostru.

2. Controlul iti apartine

Iti oferim posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care ni le-ai comunicat in conditiile in care nu doresti sa mai lucrezi cu noi, printr-o simpla notificare scrisa din partea ta, pe adresa info@zebras.ro

3. Scopul folosirii datelor tale

Utilizam datele numai in scopul de a iti putea livra produsele comandate..

4. Securitate

Am implementat masuri rezonabile de securitate, astfel incat sa iti protejam cat mai bine informatiile.

fashionZebras.ro nu raspunde de eventualele erori de securitate provocate de serverul care gazduieste site-ul sau a actiunilor unor terte persoane.

Date de contact
SC ZEBRAS TREND SRL
Sediu social: Zalau, Salaj
CUI: RO32976572
J31/ 130/ 2014
E- mail: info@zebras.ro