Servicii Clienti

[symple_column size=”two-third” position=”first”]

[symple_accordion]
[symple_accordion_section title=”Livrarea produselor”]

Produsele comandate vor fi livrate prin curier rapid. Comenzile se trimit în ziua urmatoare lucratoare a inregistrarii comenzii, urmand sa fie livrate in cel mult 48 de ore de la trimiterea coletului.
Detalii suplimentare privind termenul de livrare, numarul notei de transport sau alte informatii, vor fi trimise prin e- mail la finalizarea comenzii.

[/symple_accordion_section]
[symple_accordion_section title=”Plata produselor”]
www.zebras.ro foloseste metoda de plata ramburs.
La primirea produsului comandat, cumparatorul va achita valoarea produsului si costul transportului.
[/symple_accordion_section]

[symple_accordion_section title=”Costul transportului”]
Costul transportului este de 15 RON pentru localitatile aflate in aria de acoperire a Cargus. Pentru o comanda de minim 190 de RON cumparatorul este scutit de a achita costul transportului, daca livrarea se face in aria de acoperire a Cargus.
[/symple_accordion_section]

[symple_accordion_section title=”Alegerea marimii produselor”]
Marimea produselor afisate pe site, sunt cele care apar pe eticheta acestora. In ceea ce priveste alegerea marimii produselor,va puteti alege marimea cea mai potrivita cu ajutorul ghidului nostru de masuri .In cadrul site- ului va prezentam tabele cu masuri ale diferitelor marci.
[/symple_accordion_section]

[symple_accordion_section title=”Returnarea produselor comandate”]

Produsele din categoria”lenjerie intima ” NU POT FI RETURNATE din motive evidente.  Astfel va putem asigura, despre faptul ca,nu veti cumpara un produs deja probat de altcineva !!!

Celelalte produse comandate pot fi returnate. Termenul pentru returnarea unui produs este de 14 de zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014 .

Pentru a putea returna un produs comandat, acesta trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie trimis inapoi cu etichetele originale si in ambalajul in care a fost livrat initial. Costul transportului de returnare a produsului este suportat de catre cumparator. Se accepta returnarea prin orice firma de curierat, dar nu se accepta prin Posta. Produsele se returneaza la adresa: SC ZEBRAS TREND SRL, Salaj, Zalau, Str.Gen. Dragalina, Nr.11, Tel: 0745 452 950.

In cazul in care produsul returnat nu se trimite in ambalajul original, sau se constata ca a fost purtata sau modificata, sau nu s-au respectat conditiile de returnare; produsul se trimite inapoi la cumparator. In acest caz toate costurile de transport vor fi suportate de catre client.

Exista doua modalitati de returnare a produselor:
1. Puteti sa va schimbati produsul comandat cu un alt produs de pe site. In cazul in care produsul nou ales are o valoare mai mare, o sa achitati diferenta la primirea produsului. Daca valoarea e mai mica, diferenta de bani nu poate fi returnata.

2. Daca nu optati pentru schimbarea produsului cu un alt produs, atunci vi se vor trimite banii inapoi prin transfer bancar, in contul indicat de catre cumparator. Banii vor fi transferati in termen de maxim 10 zile lucratoare de la solicitarea acestuia. Taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre d-voastra, nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat prin care s-a trimis coletul.
In situatia in care, cumparatorul constata ca produsul livrat are anumite defectiuni, produsul poate fi returnat in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii acestuia. Toate costurile de transport, in acest caz vor fi suportate de catre www.zebras.ro

[/symple_accordion_section]

[symple_accordion_section title=”Confidentialitatea datelor”]

Zebras.ro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32970.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ZEBRAS TREND SRL,administratorul www.zebras.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: operarea si livrarea produselor comandate de Dvs.; si pentru servicii de publicitate, marketing.

Zebras.ro poate utiliza datele personale ale clientilor sai cu scopul de a le informa despre ofertele valabile pe site prin trimiterea de mesaje prin newsletter sau trimiterea mesajelor speciale.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Zebras.ro nu raspunde de eventualele erori de securitate provocate de serverul care gazduieste site-ul sau a actiunilor unor terte persoane.

[/symple_accordion_section]

[symple_accordion_section title=”Date de contact”]
SC ZEBRAS TREND SRL
Sediu social: Zalau, Salaj
CUI: RO32976572
J31/ 130/ 2014
E- mail: info@zebras.ro
TEL: 0745 452 950
[/symple_accordion_section]

[/symple_accordion]
[/symple_column]

[symple_column size=”one-third” position=”last”]
fashion
[/symple_column]