Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SITE- ULUI

 www.zebras.ro

Prin acest document punem la dispozitia utilizatorilor/ cumparatorilor regulamentul privind termenii si conditiile pentru utilizarea site- ului www.zebras.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile!

Site- ul www.zebras.ro este sub administratia societatii S.C. ZEBRAS TREND S.R.L. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului din Salaj, cu numarul J31/130/2014, CUI:  RO 32976572, avand un capital social de 200 RON.

Date de contact:

Sediul social: Loc. Zalau, Jud. Salaj

CUI: RO 32976572

J31/ 130/ 2014

E-mail: info@zebras.ro

CONT RON:  RO42 RZBR 0000 0600 1661 9520

Banca: Raiffeisen Bank

Termenii si conditiile generale de utilizare a site- ului sunt considerate ca fiind acceptate de catre vizualizator/ cumparator prin vizualizarea site- ului www.zebras.ro .

Acesti termeni si conditii pot fi modificate de catre administratorul site- ului in orice moment, dar modificarea lor va fi luata in considerare din momentul afisarii acestuia pe site.

Imaginile, descrierile, web designul si toate datele care apar pe site- ul www.zebras.ro  pot fi utilizate doar cu scopul de a accesa  si vizualiza continutul acestui site in interes personal, necomercial . Astfel este nepermisa modificarea, copierea, utilizarea a oricarui continut al site- ului, fara a avea acordul in scris a administratorului acestui site.

Marimile produselor afisate pe site, sunt cele care apar pe eticheta acestora. In ceea ce priveste alegerea marimii produselor, pe site sunt prezentate tabele cu masuri ale diferitelor marci.

Imaginile si descrierile ( marimea, tipul materialelor)  produselor afisate pe site va vor oferi informatiile exacte care apar pe etichetele produselor .

Pot aparea mici diferente intre imaginea unui produs vizualizat pe site si produsul real, ne referim la culoarea acestuia. Diferentele pot aparea din cauza monitorului de pe care accesati site-ul. Omiterea eventualelor greseli de acest gen nu pot fi excluse in totalitate. www.zebras.ro are scopul de a oferi cele mai sigure informatii utilizatorilor.

Acceptam returnarea produselor in termen de 14 de zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014. Produsul returnat trebuie sa nu fie deteriorat sau purtat. Returnarea se face in ambalajul cu care s-a facut expedierea initiala si trebuie sa pastrati etichetele produselor.  Modalitatile de returnare sunt prezentate in amanunt pe aceasta pagina.

Produsele din categoria “lenjerie intima ” NU POT FI RETURNATE din motive evidente.  Astfel va putem asigura, despre faptul ca, nu veti cumpara un produs deja probat de altcineva!!

Expedierea comenzilor se va face prin firma de curierat rapid. Plata comenzilor facute se face la momentul primirii produselor, prin sistemul de ramburs.

Clientii vor fi contactati prin telefon, pentru a confirma comanda efectuata. Daca nu reusim sa luam legatura prin telefon cu clientul nostru, atunci nu vom expedia comanda facuta. La fel, pentru adresele incomplete livrarea nu se va putea efectua.

In procesul de a comanda un produs, cumparatorul trebuie sa completeze formularul cu datele personale pentru a putea expedia produsele comandate la locul indicat de catre cumparator. Cumparatorul are obligatia de a furniza informatii corecte si existente in ceea ce priveste aceste date personale.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Ca urmare a interesului tau de a cumpara produse de pe site-ul nostru, suntem pusi in situatia de a iti cere informatii despre tine. Scopul Politicii noastre de confidentialitate este sa iti explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. trebuie sa stii in primul rand ca nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Nu oferim informatii unor alte parti fara acordul tau prealabil. Depunem toate eforturile ca sa stocam in siguranta datele tale personale si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a te informa. Nu luam decizii automate, inclusiv crearea de profiluri cu impact semnificativ asupra ta.
CINE SUNTEM NOI?

www.zebras.ro este denumirea comerciala a prezentului site care apartine Societatii SC ZEBRAS TREND SRL, persoana juridica cu sediul in Zalau , Salaj, Str. General Dragalina nr. 11,D22 ,AP.5 inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J31/130/2014, avand CUI RO 322976572.
Potrivit legislatiei, compania noastra este operator de date cu caracter personal. Din acest motiv am incercat sa ne organizam astfel incat datele tale sa fie prelucrate in siguranta si am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile tale personale.

Tu esti clientul nostru !

Potrivit legislatiei, tu, persoana fizica, beneficiara a produselor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, esti o „persoana vizata”. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a-ti permite sa iti exerciti cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi si tine, persoana vizata.

Ce ne angajam sa facem

Protectia informatiilor tale personale este o problema importanta pe care o tratam cu seriozitate si in conformitate cu legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) nr. 679/2016 siurmarim sa punem in practica in special, urmatoarele principii:

1. Legalitate, echitate si transparenta

Prelucram datele tale legal si corect si numnai acele date care ne sunt strict necesare pentru a iti putea onora comanda lansata pe site-ul nostru.

2. Controlul iti apartine

Iti oferim posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care ni le-ai comunicat in conditiile in care nu doresti sa mai lucrezi cu noi, printr-o simpla notificare scrisa din partea ta, pe adresa info@zebras.ro

3. Scopul folosirii datelor tale

Utilizam datele numai in scopul de a iti putea livra produsele comandate..

4. Securitate

Am implementat masuri rezonabile de securitate, astfel incat sa iti protejam cat mai bine informatiile.

SCHIMBARI

Putem schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

INTREBARI SI SOLICITARI

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem, ne poti scrie la adresa de e-mail: info@zebras.ro

DESPRE TINE – INFORMATII PE CARE LE COLECTAM
In momentul in care lansezi o comanda, ne trebuiesc doar informatiile legate de livrarea catre tine a produselor comandate
– Numele si prenumele
– Adresa de email
– Adresa de livrare a produselor
– Numar de telefon pentru a putea dialoga cu tine si pentru firma de curierat

Este posibil ca prin structura tehnica a site-ului sa colectam date prin module cookie sau alte tehnologii similare, incluzand:
– Adresa IP
– Navigatorul de internet
– Anunturile pe care ai dat click
– Locatia
– Paginile web pe care le accesezi pe site-ul nostru
Acest tip de informatii nu le vom instraina si nici utiliza fara acordul tau.

DE CE COLECTAM ACESTE INFORMATII?

Colectam informatiile tale in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la urmatoarele:
– In vederea livrarii comenzii pe care tu ne-ai solicitat-o
– Furnizarea informatiilor privind numele, prenumele si adresa de contact este obligatorie, in caz contrar nu iti putem livra bunurile.
– Pentru a-ti raspunde la intrebari si solicitari;
– In scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul tau prealabil;
– Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;
– Pentru a ne conforma legislatiei;
– Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

TEMEIURILE LEGALE PENTRU PRELUCRARE?

– Odata ce doresti sa lansezi o comanda pe site-ul nostru aceasta inseamna ca in mod automat ti-ai dat acceptul pentru a ne oferi informatii personale despre tine in scopul livrarii produselor comandate.

– Preluarea si prelucrarea anumitor informatii, precum numele, prenumele, telefon si adresa de livrare sunt obligatorii pentru onorarea comenzii lansate de catre tine sau pentru executarea contractului de vanzare dintre noi.

– Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale, ca de exemplu pastrarea facturilor timp de 10 ani.

CAT TIMP STOCAM DATELE?

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune cu noi. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica, daca in toata aceasta perioda tu nu ai mai colborat cu site-ul nostru
Retine faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

DREPTURILE TALE?

– Dreptul de retragere a consimtamantului
– Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor tale
– Dreptul de acces asupra datelor
– Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete
– Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”)
– Dreptul la restrictionarea prelucrarii
– Dreptul de a solicita transmiterea datele pe care le avem despre tine catre alt operator
– Dreptul de a te opune prelucrarii datelor
– Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
– Dreptul de a te adresa justitiei
– Dreptul de depune o plangere in fata unei Autoritati de Supraveghere

Te rugam sa retii ca:

– Iti poti retrage consimtamantul pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.

– Daca vrei sa iti exerciti drepturile, o poti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail: info@zebras.ro

– Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, iti vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa te vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.

– Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile calendaristice. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.

– Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa te identificam, iar tu nu ne furnizezi informatii suplimentare pentru a reusi sa te identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

Garanția produselor comandate:

Pentru articolul/produsul cumpărat din magazinul nostru online, oferim o garanție comercială de 30 de zile de la data cumpărării, doar în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos.

Articolul/produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință indelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de mai jos.

Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei ZEBRAS TRENDS SRL la adresa info@zebras.ro, iar ulterior pentru soluționarea reclamației va trebui să expediati produsul în cutia originală, cu eventualele accesorii.

Modalități de asigurare a garanției:
• Repararea produsului
• Înlocuirea produsului
• Reducere de preț în funcție de natura deficiențelor calitative
• Termenul de solutionare a unei garantii este de 15 zile calendaristice

Clientii beneficiaza de garantie in urma acceptarii conditiilor din site, insa la cererea expresa a fiecăruia, documentul poate fi printat și inclus în colet.

INTREBARI, SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale sau ai orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: info@zebras.ro

Pentru orice nelamurire in ceea ce priveste acesti termeni si conditii, ne puteti trimite un e- mail la adresa info@zebras.ro