Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE A SITE- ULUI

 www.zebras.ro

Prin acest document punem la dispozitia utilizatorilor/ cumparatorilor regulamentul privind termenii si conditiile pentru utilizarea site- ului www.zebras.ro

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile!

Site- ul www.zebras.ro este sub administratia societatii S.C. ZEBRAS TREND S.R.L. Societatea este inregistrata la Registrul Comertului din Salaj, cu numarul J31/130/2014, CUI:  RO 32976572, avand un capital social de 200 RON.

Date de contact:

Sediul social: Loc. Zalau, Jud. Salaj

CUI: RO 32976572

J31/ 130/ 2014

E-mail: info@zebras.ro

TEL: 0745 452 950

CONT RON:  RO42 RZBR 0000 0600 1661 9520

Banca: Raiffeisen Bank

Termenii si conditiile generale de utilizare a site- ului sunt considerate ca fiind acceptate de catre vizualizator/ cumparator prin vizualizarea site- ului www.zebras.ro .

Acesti termeni si conditii pot fi modificate de catre administratorul site- ului in orice moment, dar modificarea lor va fi luata in considerare din momentul afisarii acestuia pe site.

Imaginile, descrierile, web designul si toate datele care apar pe site- ul www.zebras.ro  pot fi utilizate doar cu scopul de a accesa  si vizualiza continutul acestui site in interes personal, necomercial . Astfel este nepermisa modificarea, copierea, utilizarea a oricarui continut al site- ului, fara a avea acordul in scris a administratorului acestui site.

Marimile produselor afisate pe site, sunt cele care apar pe eticheta acestora. In ceea ce priveste alegerea marimii produselor, pe site sunt prezentate tabele cu masuri ale diferitelor marci.

Imaginile si descrierile ( marimea, tipul materialelor)  produselor afisate pe site va vor oferi informatiile exacte care apar pe etichetele produselor .

Pot aparea mici diferente intre imaginea unui produs vizualizat pe site si produsul real, ne referim la culoarea acestuia. Diferentele pot aparea din cauza monitorului de pe care accesati site-ul. Omiterea eventualelor greseli de acest gen nu pot fi excluse in totalitate. www.zebras.ro are scopul de a oferi cele mai sigure informatii utilizatorilor.

Acceptam returnarea produselor in termen de 14 de zile calendaristice de la data livrarii, termen prevazut la art. 13 alin 3 si la art. 14 din OUG nr. 34/2014. Produsul returnat trebuie sa nu fie deteriorat sau purtat. Returnarea se face in ambalajul cu care s-a facut expedierea initiala si trebuie sa pastrati etichetele produselor.  Modalitatile de returnare sunt prezentate in amanunt pe aceasta pagina.

Produsele din categoria “lenjerie intima ” NU POT FI RETURNATE din motive evidente.  Astfel va putem asigura, despre faptul ca, nu veti cumpara un produs deja probat de altcineva!!

Expedierea comenzilor se va face prin firma de curierat rapid. Plata comenzilor facute se face la momentul primirii produselor, prin sistemul de ramburs.

Clientii vor fi contactati prin telefon, pentru a confirma comanda efectuata. Daca nu reusim sa luam legatura prin telefon cu clientul nostru, atunci nu vom expedia comanda facuta. La fel, pentru adresele incomplete livrarea nu se va putea efectua.

In procesul de a comanda un produs, cumparatorul trebuie sa completeze formularul cu datele personale pentru a putea expedia produsele comandate la locul indicat de catre cumparator. Cumparatorul are obligatia de a furniza informatii corecte si existente in ceea ce priveste aceste date personale.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Zebras.ro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 32970.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ZEBRAS TREND SRL,administratorul www.zebras.ro, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: operarea si livrarea produselor comandate de Dvs.; si pentru servicii de publicitate, marketing.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru operarea si livrarea produselor comandate prin intermediul www.zebras.ro. Daca clientul refuza comunicarea datelor personale, atunci livrarea produselor va fi imposibila.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor terti.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru orice nelamurire in ceea ce priveste acesti termeni si conditii, ne puteti trimite un e- mail la adresa info@zebras.ro sau contactati- ne la

Nr. TEL: 0745 452 950